Re-Mind stod i december 2017 – januar 2018 for opmærksomhedskampagne for relanceringen af den samlede platform for viden om integration: integrationsviden.dk. Formålet med kampagnen var at gøre opmærksom på relanceringen af siden samt nå ud til relevante interessenter. I dette tilfælde faldt det folk i integrationsbranchen, i kommuner og lignende. 

Da Re-Minds kampagne for relanceringen af integrationsviden.dk for SIRI havde som et primært fokus at henvende sig til folk, der arbejder med integration til daglig, blev SIRIs LinkedIn-side valgt som platform til at nå målgruppen. 

Vi stod for al konceptudvikling og produktion af indhold til kampagnen, som bl.a. bestod af:

  1. To interviewfilm med relevante brugere af integrationsviden.dk – Torben Møller-Hansen, direktør i Foreningen Nydansker og Else-Marie Ringgaard, projektchef hos Integrationsnet
  2. Tre infografikker der viste, hvordan forskellige dele af den nye udgave af hjemmesiden så ud og fungerede
  3. En infografikfilm som samlede infografikkerne og gav et samlet overblik over, hvilke muligheder, der er på integrationsviden.dk

Eksempler på nogle af de infografikker, der blev produceret til kampagnen. Den første viser, hvilken information man kan finde på Integrationsbarometeret. Den anden illustrerer processen for modtagelse af flygtninge i Danmark.

På LinkedIn alene nåede kampagnen ud til over 66.000 personer med cirka 700 clicks og 150 sociale handlinger (delinger, kommentarer og likes). Af de 66.000 personer var minimum 49.000 relevante interessenter, dvs. mennesker der arbejdede med integration i kommuner, organisationer, virksomheder og styrelser. Den store mængde relevante personer, blev opnået gennem nøje udvalgte målgrupper på LinkedIn-annoncerne. 

Gennem analyse af data fra Google Analytics, viser det at der fra kampagnens start den 6. december og en måned frem var et stort boost i antal besøgende på integrationsviden.dk. Da det primære mål var at skabe trafik til siden, var kampagnen derfor en stor succes.

Tak for godt samarbejde til SIRI og alle, der har været inde over kampagnen. Og hvis du arbejder med integration og endnu ikke har været inde og besøge integrationsviden.dk, synes vi du skal tjekke siden ud.